Racing med superbilar

Att känna adrenalinet pumpa och endorfinerna att flöda, är en riktigt mäktig upplevelse för såväl gammal som ung. Det ger en känsla av att leva här och nu, som kan vara riktigt beroendeframkallande. Det är inte för inte man ibland talar om uttrycket “adrenalinjunkie”. För dig som haft turen att bli biten av det här “viruset” finns det förstås mängder av spännande upplevelser att vältra sig i. Upplevelsen Racing Experience är en av dem, och innebär ett fartfyllt äventyr du sent ska glömma.

Det hela börjar med att du får en genomgång av bilen, och av säkerhetsaspekter du behöver känna till. Du ledsagas av en erfaren racingförare, som också ger dig en hel del tips inför att du själv ska sätta dig bakom ratten. Därefter drar äventyret igång på riktigt: ni sätter er i bilen (en stilig supersportbil av modell Mercedes AMG GTR eller Porsche Cayman), trycker ned gaspedalen, och känner livet flöda i era ådror igen. 

Kanske är det en gammal kär barndomsdröm som går i uppfyllelse, eller så är det ett helt nyfunnet intresse du fått på äldre dagar. Oavsett vilket är det ett svårslaget äventyr att få sitta bakom ratten på en racingbil. Livskänslan är riktigt intensiv och det tar ett tag att varva ned efteråt – på ett bra sätt. Känner du dig lite väl pirrig går det förstås lika bra att sitta bredvid medan racingföraren kör dig varv efter varv på racingbanan. Men att verkligen känna  det imponerande antalet hästkrafter, och det härliga ljudet bara en racingbil kan åstadkomma, är en mäktig upplevelse du måste checka av från din bucket list. Köp detta till dig själv eller ge bort till någon i din närhet. Och glöm inte att ladda kameran innan. Det här är en upplevelse du vill föreviga, och tänka tillbaka på länge, länge efteråt. 


by