Kör vansinnigt snabbt på vattnet: SpeedCat

Enligt dig: när känner vi människor oss som mest levande? Är det när vi sitter på jobbet, framför datorskärmen eller står i en butikskö? Knappast – att leva på riktigt innebär att känna hur adrenalinet strömmar genom kroppen, hur hjärtat rusar och hur en stark känsla av att vara oslagbar bubblar inom dig. Längtar du också efter att få leva lite mer? Då vill vi tipsa dig om den här unika upplevelsen. 

Att köra speedcats är förmodligen något av det roligaste och mest äventyrliga som du kommer att uppleva. Tänk dig att du kör gokart och lever ut dina innersta racingdrömmar, fast på vatten! Speedcats är uppblåsbara katamaraner, och Thundercat racing är den motorbåtsport som en speedcat-förare tävlar i. Den här upplevelsen från Live It innebär att du under ca 2 timmars tid får prova på att själv köra dessa grymma fartmonster, där hastigheten går upp till 45 knop och 3G i svängarna. Speedcats har mer kraft i förhållande till sin vikt än en Ferrari, det säger ganska mycket! Upplevelsen börjar med en grundlig genomgång av säkerheten och hur båtarna fungerar.

Du som ska delta får instruktioner av den erfarna och kompetenta personalen, som under hela körningens gång även bidrar med tips och råd. Till att börja med får du åka med som co-pilot – en viktig och mäktig upplevelse som gör att man får ut maximal kraft och fart ur båten. När du lärt dig denna teknik är det dags för dig att själv få lära dig att bemästra en båt. Att uppleva den extrema accelerationskraften, vattnet och vinden är en oslagbar metod för att känna livet pulsera i ådrorna! Härifrån går ingen deltagare uttråkad, den saken är säker. 

Det här är en upplevelse som går att köpa till en eller två personer från LiveIt.se, så välj själv om du vill vara med om detta äventyr på egen hand eller om du vill ha med dig en kompis som sällskap. All utrustning lånas på plats, så det enda du behöver fokusera på är helt enkelt att tagga till och ladda inför att förverkliga din dröm: den om att verkligen leva livet till fullo, här och nu! 


by